MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

3'üncü Sandance Reggae Festivali başlıyor

3'üncü Sandance Reggae Festivali başlıyor

İlk yılından beri büyük ses getiren SANDANCE Reggae Festivali'nin 3'üncüsü bu yıl Camelot Beach'de yapılıyor.

Yayın Tarihi: 08/08/14 16:19
okuma süresi: 2 dak.
3'üncü Sandance Reggae Festivali başlıyor
A- A A+

Geçtiğimiz iki yılda 20'si solist, 50'yi aşkın müzisyen ve 2500 izleyicinin katılımıyla gerçekleştirilen Festival, Roots Reggae ve Dub tarzlarındaki enfes sesiyle Avrupa listelerinin üst sıralarına yer alan Uwe Banton ve Türkiye Reggae camiasının en sevilen isimlerinden Sattas ve Ras Memo gibi önemli isimlere ev sahipliği yaptı.

3 Gün Boyunca Müzik, 14 Farklı Konser

Festivalde Kıbrıs'ın sevilen müzisyen ve grupları Fikri Karayel, Sensijam, Orçun Benli, Niyal Öztürk, Supernova, The Healers, Naim Korudağ Band, Birkan Özdemir, Kıbrıs'ın ilk Reggaecisi efsane isim Alkapon ve Türkiye'nin en sevilen Reggae grubu Sattas 3 gün boyunca performans sergileyecekler.

Ayrıca Türkiye'nin en iyi selektası Ras Memo, Güney Kıbrıs'ın en sıra dışı söz yazarı ve selektası Haji Mike, Kıbrıs'tan Enny B, Sonero ve Lev I setleriyle festivalde yer alacaklar.

Sandance Reggae Festival'i Bu Yıl Camelot Beach'de

Festival, denizin, güneşin, adada olmanın, kumda dans etmenin en önemlisi müziğin, dansın ve arkadaşlığın tadına varmak isteyen, barış içinde üç gün tatil yaparken güzel anılar yaratmak isteyen herkesi 15-16-17 Ağustos tarihlerinde Camelot Beach'e davet ediyor. Yiyecek ve içecek bölümleri ile özel çadır alanının da bulunacağı festivalin 50 Türk Lirası olan biletleri kapıdan satın alınabilecek.

15 Ağustos Cumartesi sabah saat 10.00 kapılarını açacak olan festival alanında 3 gün boyunca gerçekleşecek konserler ve DJ performansları yanında birçok spor aktivitesine de yer verilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.