MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Narnia'dan Sinan Güzen geçti...

Narnia'dan Sinan Güzen geçti...

Lefkoşa'nın konser mekanı Narnia Bar geçtiğimiz Cumartesi akşamı sahnesine Sinan Güzen'i çıkararak misafirlerine müzik ziyafeti yaşattı...

Yayın Tarihi: 10/08/14 15:32
okuma süresi: 2 dak.
Narnia'dan Sinan Güzen geçti...
A- A A+

Geniş bahçesi, otantik tarzı ve tarihi atmosferiyle müzikseverlerin uğrak mekanı Narnia Bar kaliteli müzik anlayışından yola çıkarak ülkemizin son yıllarda popüler ismi haline gelen ismi Sinan Güzen'i misafirleriyle buluşturdu.

En sevilen Türkçe pop ve rock tarzındaki şarkıların yorumlandığı yaz gecesinde müzikseverler gönüllerince eğlenirken Güzen de hiç ara vermeden tüm enerjisi ile dinleyicilerini mest etti.

Nafiz Dölek sürprizi

Gecenin geç vakitlerine kadar süren eğlencede genç müzisyen Nafiz Dölek de arkadaşı Güzen'i dinlemeye gelenler arasındaydı. Temponun hiç düşmediği gecede Güzen, Dölek'i sahneye davet ederek birlikte düet yapma şansını yakaladı. Nafiz Dölek ile Sinan Güzen kusursuz bir ikili oluştururken müzikseverlerin de keyiflerine diyecek yoktu.
Kaliteli gruplar ve müzikleriyle yaz gecelerini renklendiren Narnia Bar, Lefkoşa gece hayatını daha da hareketlendireceğine benziyor..

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.