MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Eril Cambaz Narnia'yı sallayacak

Eril Cambaz Narnia'yı sallayacak

Lefkoşa'nın konser mekanı Narnia, bu Cumartesi son yıllarda Türkçe müzik coverlarıyla popüler bir isim haline gelen Eril Cambaz konserine hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 14/08/14 12:01
okuma süresi: 1 dak.
Eril Cambaz Narnia'yı sallayacak
A- A A+

Yaz gecelerinin vazgeçilmez mekanı Narnia Bar yaz boyunca gerçekleştirdiği programlar ve konserlere devam ederken Cumartesi gecesi Türkçe müziğin sevilen sesi haline gelen Eril Cambaz'ı sahnesinde konuk ediyor. Pozitif enerjisi, başarılı sesi ve deneyimli kadrosuyla Eril, Narnia'nın otantik bahçesinden sevenlerine en güzel Türkçe şarkıları seslendirecek.

Gitarlarda Emre Çeker, Kemal Cihangir, Emre Yazgın ve davulda Ahmet Zilci ile dinleyicileri için bir müzik yolculuğuna hazırlanan Eril Cambaz gecenin geç vakitlerine müzikseverleri eğlendirmesi bekleniyor...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.