MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey'ın Oğlu Kuzey Kıbrıs'ı coşturdu

Kuzey'ın Oğlu Kuzey Kıbrıs'ı coşturdu

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de önceki akşam sahne alan Volkan Konak, şiirler, türküler, fıkralar ve müzik dolu bir geceye imza attı. Sevilen parçalarını hoş sohbetlerle tamamlayan Volkan Konak, Karadeniz erkeğinin özelliklerini kendi özgü üslubuyla anlattı.

Yayın Tarihi: 17/08/14 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey'ın Oğlu Kuzey Kıbrıs'ı coşturdu
A- A A+

"SEVDİĞİM KADINI ROL İCABI DA OLSA BAŞKASIYLA ÖPÜŞTÜRMEM"

"Biz Karadeniz adamıyız. Bizde hiçbir erkeğin yanındaki hanımefendinin gözüne bakılmaz. Bizde böyledir. Bankalarda işlem hatası olur, bizde olmaz" diyen Volkan Konak, sevdiği kadını rol icabı da olsa başkasıyla öpüştürmeyeceğini belirterek, "Yanarım, ağlarım" dedi.

Şarkılarının neredeyse tamamında, özellikle türkülerde yaklaşık bin konuk Volkan Konak'a hep bir ağızdan eşlik etti. "Türküler bölümü okunmadan program asla bitmez" diyerek Kıbrıs'a övgüler yağdıran Konak, "Magusa bir limandır" türküsünü seslendirdi. Konak, "Kıbrıs'tayız. Bir sürü Kıbrıslı kardeşimiz var. Kıbrıslılar uygardır. Ben de uygar olmaya çalışıyorum. Burada hırsızlık ve bunun gibi şeyler yok. Ben burada huzur buluyorum" dedi.

Rahmetli olmuş sanatçıların fotoğraflarının yer aldığı bir slayt şov da yapan Volkan Konak, Kemal Sunal, Adile Naşit, Neşet Ertas, Aşık Veysel, Cemal Süreyya, Attila İlhan, Tuncel Kurtiz, Yılmaz Güney, Hacı Bektaş Veli, Ruhi Su, Mevlana, Yunus Emre, Nasrettin Hoca, Mimar Sinan ve Deniz Gezmiş'i sahnede andı. Konak, bu gösterisiyle konuklar tarafından ayakta alkışlanarak sahneden uğurlandı.

Fotograflar: Ahmet İkidereli

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.