MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Ebru Gündeş dev sesi ile unutulmaz bir gece yaşattı

Ebru Gündeş dev sesi ile unutulmaz bir gece yaşattı

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı adanın bir numaralı oteli Cratos Premium Otel, dev bir sese ev sahipliği yaptı.Türkiye'nin fantezi müziği denilince akla ilk gelen isim olan Ebru Gündeş, muhteşem orkestrası ve dansçıları ile bin kişiye yakın davetliye unutulmaz bir gece yaşattı..

Yayın Tarihi: 31/08/14 15:07
okuma süresi: 2 dak.
Ebru Gündeş dev sesi ile unutulmaz bir gece yaşattı
A- A A+

Muhteşem sesinin yanı sıra 30 kişilik ekibiyle deyim yerindeyse tüyleri diken diken eden Ebru Gündeş, şarkılarının çoğunu kendisine eşlik eden hayranları ile söyledi.

NAZAR BONCUĞU GİBİYDİ

Cratos Premium Otelde ilk defa sahne alan Ebru Gündeş, Malt mavisi elbisesi ile güzelliğine güzellik katarken, bembeyaz giyinmiş orkestrasının içinde adeta nazar boncuğu gibiydi...
30 Ağustos Zafer Bayramı gibi önemli bir günü hayranları ileCratos Premium Otel'de kutlamanın sevincini yaşayan Ebru Gündeş tüm otel yöneticilerine ve çalışanlarına gönülden teşekkür etti ve tüm Türkiye'nin Zafer Bayramı'nı kutladı.

2 SAAT DURMADI

İnanılmaz bir performans sergileyen Ebru Gündeş, diğer sanatçılar gibi ara vermedi ve yaklaşık 2 saat hiç durmadan şarkı söyleyip dans etti.. Enerjisi ve neşesi yerinde olan sanatçıya hayranları çiçekler armağan ederek onu daha da çok keyiflendirdiler..

Finalde Cratos Premium Otel'in takdim ettiği çiçeğe teşekküreden sanatçı 'Sizlerin ilgisine ve sevgisine çok teşekkürederim, tekrar görüşmek üzere..' diyerek sahnesini bitmek bilmeyen alkış seliyle sonlandırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.