MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Dereboyu'nda Gündeş fırtınası

Dereboyu'nda Gündeş fırtınası

Türk müziğinin en güçlü seslerinden Ebru Gündeş Golden Tulip Lefkoşa Hotel & Pasha Casino'nun yeni ışık ve ses düzenli Havuzbaşı sahnesinde verdiği muhteşem konserle sevenlerine unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Yayın Tarihi: 21/09/14 14:55
okuma süresi: 2 dak.
Dereboyu'nda Gündeş fırtınası
A- A A+

Davullu Zurnalı Gündeş Çoşkusu

Hayranlarına 5 Dakikada 100 Selfie Çektirip Rekor Kırdı

Vokalistlerine Gündeş'den Büyük Jest

Sahnede bu kez açık mavi abiye kostüm tercih eden Gündeş, dekoltesi ve müthiş sahne performansıyla herkesi şaşırttı. Yeni tarzıyla Golden Tulip Sahnesinde birbirinden güzel şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı, ara vermeden iki buçuk saat sahnede kalarak Kıbrıs'da yeni bir rekora imza attı. Asma davullarla şov yapmak için sahneye çıkan ritm grubunun şovu ise görülmeye değerdi. Tamamen svorovski taşlarla kaplanmış olan davulla sahnede halay çeken Ebru Gündeş, kendisini izlemeye gelen bin 200 kişiye adeta oturma yasağı koydu. "Aldırma Deli Gönlüm – Sen Yoluna Ben Yoluma ve Yaparım Bilirsin" adlı son versiyon şarkılarını sevenlerinin arasında okuyan güçlü yorumcu Ebru Gündeş sevenlerine 5 dakikada 100 den fazla selfie yaptırarak yeni bir sahne rekoruna daha imza attı.

Sahne yeniliklerine öncülük etmeyi seven Ebru Gündeş, bu kez vokal grubu ile 30 dakika sahne paylaşarak hem sevdiklerini hem de sevenlerini şaşırttı. Genç vokalistlerinden Anıl Kaya ile düet yaptıktan sonra sahneye diğer 2 vokalistini de alarak hep brilikte Kenan Doğulu'nun kulaklarını çınlatan Gündeş'in geçen yılın sonunda başlayıp yaklaşık 10 ay süren kocası Reza Zarab'la geçirdiği fırtınalı günleri tam anlamıyla geride bıraktığı gözlemlendi.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.