MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Acun, Doğuş Yayın Grubu'na CEO oluyor

Acun, Doğuş Yayın Grubu'na CEO oluyor

Ferit Şahenk'in TV8'i yeniden Doğuş Yayın Grubu'na dahil edeceği ve medya kuruluşunun CEO'luğuna Acun Ilıcalı'nın getirileceği iddia edildi.

Yayın Tarihi: 30/10/14 17:30
okuma süresi: 1 dak.
Acun, Doğuş Yayın Grubu'na CEO oluyor
A- A A+

Murat Tolga Şen, Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı'ya ait olan TV8'i yeniden Doğuş Yayın Grubu'na dahil edeceğini yazdı.

"28 MEDYA KURULUŞUNU ACUN YÖNETECEK"

Şen yazısında, "İyi ama Acun'un en büyük hayali, kendi kanalına sahip olmaktı, ne oldu şimdi?" diyebilirsiniz ama demeyin. Doğuş Yayın Grubu CEO'su Erman Yerdelen emekli edilerek onun yerine Acun Ilıcalı getirilecek. TV8, Acun Ilıcalı'nın zirvesi gibi görünüyordu ancak o zirveden Doğuş helikopterine bindi. Şimdi de daha yükseğe çıkmak için ayrılıyor… Doğuş Yayın Grubu'na ait 8 televizyon kanalı, 8 radyo kanalı, 5 internet portalı, 6 dergisi ve yayınevi de dahil olmak üzere toplamda 28 medya kuruluşu Acun'un hükümranlığına giriyor" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.