MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Merit Lefkoşa Hotel & Casıno 6 yaşında

Merit Lefkoşa Hotel & Casıno 6 yaşında

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'nın ilk beş yıldızlı oteli ünvanı ile anlamlı bir tarih olan 29 Ekim 2008'de kapılarını açarak, ilk misafirlerinin ağırlamaya ve KKTC turizmine hizmet vermeye başlayan, Merit Lefkoşa Hotel 6.Yılını doldurmanın gururunu personeli ile yaşadı.

Yayın Tarihi: 01/11/14 16:19
okuma süresi: 1 dak.
Merit Lefkoşa Hotel & Casıno 6 yaşında
A- A A+

Her ay geleneksel olarak düzenlenen Personel toplantısında tüm personel;TC, KKTC ve6'ıncı yıla özel hazırlanan Merit Lefkoşa Bayrakları ile 6'ıncı Yıl coşkusunu yaşadı. Toplantıda gösterime sunulan; Merit Lefkoşa'nın açılışından itibaren çeşitli organizasyonlar konu alınarak hazırlanan sunum sonrası Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine GÜRSES güne özel bir konuşma yaptı.

GÜRSES konuşmasındabaşarının bir ekip işi olduğunu, tüm yönetici ve personelin çalışmalarını ekip ruhu ile sürdürdüklerini, yıl boyunca misafirlerini ağırlamada ve sayısız organizasyonlarda gösterdikleri başarı ile verdikleri misafirperver hizmetten ötürü tüm personeline " Bizler ekip olarak varız ve büyük bir aileyiz " sözleri ile teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.