MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Meryem Uzerli dönüş tarihini açıkladı

Meryem Uzerli dönüş tarihini açıkladı

Meryem Uzerli Türkiye'ye döneceği tarihi açıkladı.

Yayın Tarihi: 07/11/14 15:19
okuma süresi: 2 dak.
Meryem Uzerli dönüş tarihini açıkladı
A- A A+

Berlin'de bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu, Türkiye'ye geliş tarihiyle ilgili olarak ilk kez kendi ağzından açıklamalarda bulundu:

'Ben yine bir dizide rol alacağım Ocak ayından itibaren ama ne zaman yayınlanacak bilmiyorum. Galiba Nisan'dan itibaren yayınlanacak ama tam olarak bilmiyorum. Ama eski arkadaşlarımla çalışacağım yine. Her şey gizli olduğu için çok fazla bir şey söyleyemem. Ama çok güzel bir proje olacak, çok heyecanlı olacak. Bir buçuk sene çalışmadım, artık oyunculuk hissi büyüyor. Son projeden sonra çok uzun bir araya ihtiyacım olduğunu düşündüm. Bir çok noktadan dolayı yorulmuştum. Yine oyunculuğuk yapmak istiyorum, içimdeki enerjiyi patlatmak istiyorum ve öyle yapacağım.'

Uzerli, yaz aylarında Dubai kökenli ünlü Arap yayıncılık şirketi MBC'yle el sıkışmıştı. Şirketin Türkiye temsilcisi 03 Prodüksiyon'un ortağı Saner Ayar, Uzerli'yi ikna etmeyi başarmış; böylece ünlü oyuncunun Star TV'nin yüzü olması kesinleşmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.