MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Girne yeniden canlanacak; Underground Music Club açılıyor!

Girne yeniden canlanacak; Underground Music Club açılıyor!

Muhteşem dekoru ve canlı müzik performansları ile Girne'nin eğlence hayatına iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan Underground Music Club (Eski Old Tunnel Bar), kapılarını 14 Kasım Cuma gecesi (yarın) açıyor.

Yayın Tarihi: 13/11/14 11:45
okuma süresi: 1 dak.
Girne yeniden canlanacak; Underground Music Club açılıyor!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Underground Music Club, 14 Kasım Cuma gecesi, Ahmet Evan konseri ile kapılarını açacak.


Her Cuma ve Cumartesi canlı müzik olacak barda, Cuma gecelerini Ahmet Evan ve Orkestrası, Cumartesi gecelerini ise dönüşümlü olarak, Eril Cambaz, Öldüren Şampanya ve Pelin Aydın Kutluba, Ebru Aydın ve Tuğra İsmail renklendirecek.

14 Kasım Cuma gecesi açılışını Ahmet Evan'ın muhteşem performansı ile yapacak olan Underground Music Club'ın ikinci gecesinde ise Eril Cambaz sahne alacak.

Eski Old Tunnel Bar olarak bilinen ve Bigos Restorant'ın altında bulunan mekânın açılış gecesi için reservasyon yaptırmak isteyenler 0533 861 10 70 numaralı telefona ulaşabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.