MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Şarkıcı Deniz Seki adliyeye sevk edildi

Şarkıcı Deniz Seki adliyeye sevk edildi

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nca onanmasının ardından Esenyurt'ta yakalanan şarkıcı Deniz Seki, İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Yayın Tarihi: 16/11/14 17:00
okuma süresi: 2 dak.
Şarkıcı Deniz Seki adliyeye sevk edildi
A- A A+

Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan verilen hapis cezasını onamasının ardından yaklaşık 8 aydır aranan Seki, Esenyurt Alkent 2000 Sitesi'nde dün gece gözaltına alındı.

Geceyi emniyette geçiren Deniz Seki, sabah saatlerinde Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi'ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Seki, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesinde tutuklanma kararının yüzüne okunmasını bekliyor.

Adliye girişinde basın mensuplarına konuşan Seki, ''Arkadaşlar bu ülkede, benim ülkemde zerre kadar adalet varsa ki ben olduğuna inanıyorum. Benim suçsuzluğum er ya da geç anlaşılacak'' dedi.

Basın mensuplarının ''İkinci kez Bakırköy Cezaevi'ne gideceksiniz. Ne hissediyorsunuz?'' sorusuna Seki, kelepçeli ellerini göstererek, ''Ah ah, böyle ne hissedebilirim'' diye cevap verdi.

Adliye girişinde Seki, kendisini bekleyen bir yakınıyla tokalaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.