MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

İskender Paydaş'ın solistlerinden Emre Tokay The Underground'da

İskender Paydaş'ın solistlerinden Emre Tokay The Underground'da

Türkiye'nin ünlü prodüktör ve aranjörü İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar 2" albümünün solistlerinde Emre Tokay, 4 Aralık Perşembe gecesi (yarın) Girne'de The Underground Music Club 'da (Eski Old Tunnel Bar) sahne alacak.

Yayın Tarihi: 03/12/14 15:30
okuma süresi: 1 dak.
İskender Paydaş'ın solistlerinden Emre Tokay The Underground'da
A- A A+

Kıbrıs Postası

The Underground Music Club (Eski Old Tunnel Bar), İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar 2" albümünün solistlerinde Emre Tokay'ı ağırlayacak.

Kıbrıs'ta ilk kez sahne alacak olan Emre Tokay, 4 Aralık Perşembe gecesi (yarın) The Underground Music Club sahnesinde olacak.

Türkiye'de Tarkan, Sıla, Şebnem Ferah, Nazan Öncel ve Atiye gibi birçok ünlü isimle çalışan Emre Tokay, The Underground Music Club'ta özel orkestrası ile vereceği konserde bestelerinin yanı sıra seslendireceği yabancı ve Türkçe Pop şarkılar ile müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Saat 22:00'de başlayacak olan konser için The Underground Music Club kapılarını 21:00'de açacak.

Giriş ücretinin 15 TL olacağı bu özel geceye reservasyon yaptırmak isteyenler 0533 861 10 70 veya 0533 861 13 14numaralı telefonlara ulaşabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.