MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

TUFAD'lılar coştu bir kere

TUFAD’lılar coştu bir kere

TUFAD'lılar 2014 yılını birlikte uğurlamak için biraraya geldiler.

Yayın Tarihi: 15/12/14 11:10
okuma süresi: 2 dak.
TUFAD’lılar coştu bir kere
A- A A+

2001 Yılında kurulan Tufad (Turizm ve Folklor Araştırmaları Derneği),yaptığı çalışma ve etkinliklerlerle adından sıkça söz ettiren Derneklerden bir tanesi. TUFAD elemanları,sevenleri ve gönüllüleri Göçmenköy'de bulunan bir eğlence yerinde kendi aralarında organize ettikleri gecede biraraya geldiler.Yaklaşık 40 kişinin katıldığı gecede,hem sofra muhabbeti etme, hem de eylenme fırsatı buldular. Samimi bir atmosferde ilerleyen gecede şarkılarla coşan gençler hep bir ağızdan eşlik etti,çeşitli oyunlar oynayıp dans ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde dansöz Özlem'in piste çıkmasıyla coşku doruğa tırmandı. Masaların etrafında ve üzerinde dans eden dansöze kısa sürede uyum sağlayan gençler,dansözle birlikte büyük bir keyfle dans ettiler.

Gençler " Bu sadece bir eğlence. Yüksek bir vizyona sahip kadromuzla halkımız önünde olmak ve kendi danslarımızla her iki tarafın halkı ile buluşmak için sabırsızlanıyoruz"dediler .

Eğlenceli,müzikli bu gece yeniyıl için moral depolama vesilesi oldu . Tufad'lı gençler ekip arkadaşlarıyle, 2014 yılını uğurlarken , sayılı günler kalan yeni yılı birarada kutlamanın mutluluğunu yaşadılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.