MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Çıkmaz Sokak'ta Christmas

Çıkmaz Sokak'ta Christmas

Lefkoşa Surlariçi'ne özgür bir eğlence anlayışı ve canlılık getiren "Çıkmaz Sokak Partileri"nin yedincisi, Christmas konsepti ile 26 Aralık Cuma gecesi gerçekleşecek. Türkiye'nin başarılı Rock'n Roll grubu Soul Stuff'ın yanısıra DJ Bora'nın sahne alacağı sokak partisi, Asmaaltı Kumarcılar Hanı yanında saat 21:00'de başlayacak.

Yayın Tarihi: 24/12/14 11:16
okuma süresi: 2 dak.
Çıkmaz Sokak'ta Christmas
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

Çıkmaz Sokak Partileri'nin yedincisi, 26 Aralık Cuma gecesi Surlariçi Asmaaltı'nda her zamanki yeri olan Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağında, Christmas konseptli muhteşem bir organizasyonla gerçekleşecek.

Üstü kapatılmış ve ısıtma sistemleriyle donatılmış olan Çıkmaz Sokak'ta Soul ve Rock'n Roll'un Türkiye'deki başarılı temsilcisi Soul Stuff'ın canlı performansı ve DJ Bora'nın muhteşem setlerinin yanı sıra çeşitli Christmas sürprizleri yer alacak.

2013 Aralık ayında başlayan ve Lefkoşa Surlariçi'ne hareketlilik, canlılık ve özgür bir eğlence anlayışı getiren 'Çıkmaz Sokak Partileri', Surlariçini kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başladı ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştirdi.

26 Aralık Cuma gecesi saat 21:00'de kapılarını açacak olan sokakta ilk olarak, Yeni Yıl konsepti dolayısıyla özel bir sürpriz sahne alacak. Sürprizin ardından, Çıkmaz Sokak Partileri'ne daha öncede katılan, Alper Cengiz tarafından kurulan ve Türkiye'de Soul ve Rock'n Roll'un başarılı temsilcisi olan Soul Stuff grubu Çıkmaz Sokak sevenlerini eğlendirecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.