MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Beşinci YDÜ video müzik ödülleri sahiplerini buluyor

Beşinci YDÜ video müzik ödülleri sahiplerini buluyor

Yakın Doğu Üniversitesi Geleneksel Video Müzik Ödülleri'nin beşincisi 15 Ocak 2015 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi Büyük Salonda yapılacak.

Yayın Tarihi: 26/12/14 08:33
okuma süresi: 2 dak.
Beşinci YDÜ video müzik ödülleri sahiplerini buluyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler DairesiMüdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ve muhteşem törenlerle sahiplerini bulan Yakın Doğu Video Müzik Ödülleri bu yıl da görkemli bir kutlama eşliğinde Türkiye'nin ve KKTC'nin en tanınmış sanatçılarına verilecek.

Farklı kategorilerde 2014 yılına damga vuran sanatçılar Yakın Doğu Üniversitesi'nde düzenlenecekYılın En İyileri Ödül Töreni'ne renk katacaklar.

Yılın en iyi pop kadın sanatçısı, yılın en iyi pop erkek sanatçısı, yılın en iyi şarkısı, yılın müzik adamı, yılın en iyi kadın ve erkek dizi oyuncusu, yılın en iyi yardımcı kadın ve erkek oyuncusu, yılın en iyi erkek ve kadın haber spikeri ve diğer alanlarda verilecek olan ödüller Yakın Doğu Üniversitesi öğrencilerinin oyları ile belirlenecek.

Ülkemizden ve Türkiye'den birçok ünlü sanatçının katılmasının beklendiği ödül gecesi 15 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.