MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

'O Ses Türkiye' yarışmacılarına adadan destek

'O Ses Türkiye' yarışmacılarına adadan destek

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler bu yıl da "O Ses Türkiye" yarışmasında sevdikleri yarışmacıları oy göndererek destekleyebilecek, heyecanlarına ortak olabilecekler.

Yayın Tarihi: 08/02/15 13:38
okuma süresi: 2 dak.
'O Ses Türkiye' yarışmacılarına adadan destek
A- A A+

Kuzey Kıbrıs'ta da yoğun bir ilgiyle izlenen "O Ses Türkiye" heyecanı büyürken, müzikseverler yarışmaya adamızdan da destek verebilecek.

TV 8 kanalında yayınlanan ve beğeniyle izlenen yarışmaya, Kuzey Kıbrıs Turkcell'litüm bireysel ve kurumsal hat kullanıcılarıbu yıl da SMS (kısa mesaj)ile oy gönderebilecek.

Oylar 1890'a gönderilecek

Pek çok ülkede 'The Voice' adı ile yayınlanan ve 2011'den bugüne Türkiyetelevizyonlarında da ekranlara gelen 'O Ses Türkiye' yarışması, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yönetiminde TV 8'de devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'liler "O Ses Türkiye" yarışmasında destekledikleri yarışmacılara Türkiye ile aynı anda oy göndererek, heyecanlarına ortak olabiliyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamada, "10-11 ve 17-18 Şubat tarihlerinde müşterilerimizin oy vermek istedikleriyarışmacının adını yazarak 1890'a SMS göndemeleri yeterli olacak, atılan her mesaj 7 SMS yani 1,66TL veya 30,66 kontör olarak ücretlenecektir" dendi. Açıklamada ayrıca yarışmanın geçtiğimiz yıl da KKTC tarafından yoğun ilgi gördüğü ve oylamaya binlerce kişinin katılarak yarışmacıları desteklediği de belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.