MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Gülben Ergen sevgililer için söyledi

Gülben Ergen sevgililer için söyledi

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Gülben Ergen, Sevgililer Günü'ne özel giydiği sırt dekolteli kırmızı elbisesi ile dikkat çekti. "Bu gece kavgasız olsun" diyerek konuklarını selamlayan Gülben Ergen, "Sevgi için söyleyeceğiz" dedi.

Yayın Tarihi: 15/02/15 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Gülben Ergen sevgililer için söyledi
A- A A+

Konseri öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülben Ergen, Sevgililer Günü'nü ticari bulduğunu söyledi. Ergen, "Böyle özel günlerde benim için buraya gelen seyircim önemli. Son derece saygı duyuyorum. Ama böyle özel günleri biraz da ticari bulmuyor değilim. Doğru sevgi insanın içine işlemeli diye düşünüyorum. Milli ve dini bayramları daha çok önemsiyorum. Bugün konserim olduğu için mutluyum ve adettendir kırmızı ruj, kırmızı elbise gibi seçimlerim oluyor" dedi

"Bugün özel bir hediye aldınız mı?" şeklindeki soruya "Aldık, verdik. Ne olduğunu söylemeyeceğim. Sevgiliye sadece hatırlandığını belirten küçük, mütevazı hediyeler önemli bence. Eşim de böyle seviyor, ben de böyle seviyorum" dedi.

Yeni albümünün haberini de veren Gülben Ergen, "10-11 çok güzel şarkılar toplandı" diyerek konserine başladı. Taşkın Sabah yönetimindeki orkestrası eşliğinde şarkılarına başlayan Gülben Ergen'e özellikle kadın hayranları yakın ilgi gösterdi. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Gülben Ergen, Canan Yaka imzalı, göğüs ve sırt dekolteli kırmızı elbisesiyle de büyük beğeni aldı.

Gülben Ergen, hayranlarına "Birbirine hediye almayan var mı?" diye sordu. Yaptığı kısa oylama sonucunda, "Hanımlar almış, beyler almamış. Bu gece sevgililer günü değil, sevgiyi kutlayalım. Kavgasız olsun" dedi. Gülben Ergen, 5 yıl önce evlenen, ancak eşine evlilik teklifinde bulunmadığını belirten bir hayranının da sahnede evlilik teklifinde bulunmasına da izin verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.