MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Ortaç: "Karım bir anne olsun, gerisi önemli değil"

Ortaç: "Karım bir anne olsun, gerisi önemli değil"

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarına unutamayacakları bir konser verdi. Kendisinin çok iyi olduğunu ve dünyada en önemli şeyin sağlık olduğunu belirten Serdar Ortaç, ''Karım bir anne olsun, gerisi önemli değil'' dedi.

Yayın Tarihi: 01/03/15 11:48
okuma süresi: 3 dak.
Ortaç: "Karım bir anne olsun, gerisi önemli değil"
A- A A+

Çoğunluğunu kadınların oluşturduğu hayranlarının karşısına elindeki yeşil çay fincanı ile çıkan Serdar Ortaç, ''Hastalık sonrası ilk yeşil çay kadehimi kaldırıyorum. Şerefinize'' diyerek konserine başladı. Söylediği şarkılarınhikayelerini de anlatarak konserine devam eden Serdar Ortaç'ın dansçıları da başarılı performanslarıyla büyük alkış aldı. Dansçılarıyla kurduğu diyaloglar ve yaptığı espirilerle konuklarını güldüren Serdar Ortaç, ''Gözüm karımın gözünden başkasına değmiyor. Bir karım olsun, bir annem olsun yeter.Dünyanın en önemli şeyi sağlık. Bir de karım bir anne olsun, yeter. Gerisi önemli değil'' dedi.

ÇOK MUTLUYUM

''Yeşil su'' adlı şarkıyı yazdığında babasının,''Yeşil yada mavi gözlü kadın sevmeyeceksin. Benim gibi,kahve rengi gözlü kadın seveceksin'' dediğini söyleyen Serdar Ortaç, ''Yeşil gözlü kadın baktığı yeri eritirmiş. O zaman ben babayı yedim. Eşimin gözleri yeşil, ama gözü önemli değil, ben çok mutluyum'' dedi

Hayranlarının bol bol fotoğrafını çektiği Serdar Ortaç, enerjisi ve ekibiyle sunduğu sahne şovlarıyla hayranlarının unutamayacağı bir geceye imza attı.

KIBRIS SANATÇILAR İÇİN ÖNEMLİ

Konserini takip eden gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Serdar Ortaç, İstanbul'un şatafatlı hayatının artık Kuzey Kıbrıs'a geldiğini söyledi. ''İstanbul'da 3-5 tane yerde çıkıyoruz. Ama Kıbrıs'ta her otelde güzel balo salonları var. Bu yüzden Kıbrıs, Türk sanatçılar için önemli bir yer oldu'' dedi.

CHLOE AYAKLARI ÜZERİNDE DURUYOR

Bu yıl kendisine vakit ayıracağını söyleyen Serdar Ortaç, hayatının geniş kısmını evliliğin alacağını söyledi. Ortaç, ''Artık eşimle zaman geçirmek istiyorum, Chloe kendi ayakları üzerinde durdu. İşe başladı. Ben de kendi işlerime döndüm.Chloe şu anda ailesiyle Miami'de tatilde. Annesinin babasının yanına gitti. Döner dönmez işlerine başlayacak. Bende fırsat bulup işlerime döneceğim'' dedi

HASTALIKLA YAŞAMAYA ALIŞTIM

Gazetecilerin sağlık durumuyla ilgili sorusuna, 'Hastalıkla yaşamaya alıştım'' diyerek yanıt veren Serdar Ortaç, şöyle devam etti,''MS geçecek bir hastalık değil, Ömür boyu sürecek. Eskisi gibi zıpır zıpır zıplayamayacağız. Allaha şükür 20 yıl zıpladım, artık otururum. Allah daha kötüsünden korusun, neler var. Yeni 3-5 tane güzel şarkım var. Yeniaranjörlerle çalışıyorum. Güzel şarkılarda yaptım, sürprizlerim var. Mayıs'a kadar çıkartırım yeni albümü. Üniversite konserlerini çok özledim. Özbekistan, Kazakistan ve Avrupa turnesinde kalan 3 konseri bitireceğim.''

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.