MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Özözsem'den renkli organizasyon

Özözsem'den renkli organizasyon

Yigit Akü, Wundder Filtre,BARDAHL,ELCİ, BİMBO gibi Türkiye'nin önde gelen markalarına distribütörlük yapan ÖZÖZSEM LTD, Cuma akşamı Yiğit Akü bayilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 07/03/15 16:20
okuma süresi: 1 dak.
Özözsem'den renkli organizasyon
A- A A+

200'den fazla bayinin katıldığı etkinlikte katılımcılar, Le Chataeu Romance'ın mekan sahipliginde müzik, sinevizyon gösterileri, çeşitli meze ve yemeklerle hem eğlendi hem kaynaşma imkanı buldu.

Gecede 2014 yılında göstermiş olduğu üstün başarılarından dolayı YİĞİT AKÜ AŞ'nin başarı plaketi Özözsem Ltd. direktörü Muzaffer Tire'ye Yigit Akü temsilcisi Aytekin Konuk ve Kuzey Kıbrıs Elektrikçiler Birliği Başkanı Eşref Karakaş tarafından birlikte taktim edildi.

1 Yılda 365 Akü, bir akıllı telefon

Ayrıca gecede Yiğit Akü, Özözsem aracılığıyla başlatmış olduğu kampanyayı tekrar duyurdu ve şimdiden başvuran temsilcilerine teşekkür etti. Kampanya,1 Kasım 2014 - 31 Kasım 2015 tarihleri arasında 365 Akü alan herkese 2000 TL değerinde bir akıllı cep telefonu kazandırıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.