MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Avon 2014 Yıldızlar Kulübü ödül töreni düzenledi...

Avon 2014 Yıldızlar Kulübü ödül töreni düzenledi...

2014 yılı sonunda 1600'e yakın Satış Temsilcisine sahip olan Başman Group of Companies-AVON Kozmetik üstün başarı göstererek Avon Yıldızlar Kulübüne girmeye hak kazanan 75 temsilcisini kutlamak & ödüllerini dağıtmak için Tango to Buddha Restaurant'da özel bir yemek düzenledi.

Yayın Tarihi: 10/03/15 12:21
okuma süresi: 2 dak.
Avon 2014 Yıldızlar Kulübü ödül töreni düzenledi...
A- A A+
Yıldızlar Kulübü'ne girmeye hak kazanan temsilcilere Plaketleri ve Başman Group'un ithal ediyor olduğu hediye paketleri dağıtıldı.
İlk 9'a giren Temsilcilere Haziran 2015'te herşey dahil Türkiye tatili kazandıkları müjdesi verilirken, hediye çekleri dağıtıldı. Ayrıca, 2015 yılı hedefleri verilerek, başarılı olacakların yıl sonunda kazanacakları hediyeler açıklandı.

Bu özel gecede misafirler Ayşegül Zaim & Orkestrası eşliğinde güzel ve eğlenceli bir gece geçirdiler.

Pınar Başman Süren gecede yaptığı açılış konuşmasında: 'Dünyada doğrudan satışta 1 numara, KKTC'de güzellik şirketleri arasında ilk sıralarda olan ve kazancının yıllık 3,5 Milyon TL'sini çalışanlarına dağıtan, kanserle mücadeleye binlerce TL bağış sağlayan, kadına yönelik aile içi şiddete karşı duran Başman Group-Avon Kozmetik olarak her bir gün insanların yaşamlarını iyi yönde değiştiriyoruz. Kadınlarımıza yeni iş fırsatlarını sunarak, hayallerini gerçekleştirmelerinde yardımcı olup, daha iyi, daha güçlü ve kendine güvenen bireyler olmalarına katkıda bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz.

55 yıllık Başman Group of Companies olarak, 30 yıldır Avon gibi büyük ve 129 yıllık global bir şirketi Kuzey Kıbrıs'ta temsil ediyor olmaktan çok büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz.' dedi

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.