MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Korineum Golf üyeleri keyifli ödül gecesinde buluştu...

Korineum Golf üyeleri keyifli ödül gecesinde buluştu...

Korineum Golf & Beach Resort Golf Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Üyeler Ödül Gecesi bu yıl da keyifli geçen bir Gala Yemeği ile dün gece yapıldı.

Yayın Tarihi: 22/03/15 17:05
okuma süresi: 2 dak.
Korineum Golf üyeleri keyifli ödül gecesinde buluştu...
A- A A+

Üyeler ödül gecesi, Korineum'un içinde bulunduğu yılın kulüp kaptanları tarafından hem üyelerin bir araya gelmesi sağlamak, hem de yıl boyunca düzenlenen Kulüp Turnuvalarının şampiyonlarının yeniden hatırlanması ve ödüllerin takdimi amacıyla organize ediliyor.

2015 yılı Kulüp Kaptanı Dilek Talay ve Bayan Kaptanı Linda Jones'un Korineum ekibi ile organize ettiği gece, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça keyifli bir ortamda geçti. Gece, Korineum Golf üyeleri ve misafirlerin katılımı ile The Valley Restaurant'ta düzenlendi.

Ulaştırma Bakanı Sn. Hasan Taçoy'un da misafir olarak katıldığı gecede, Dr. Günay Çerkez, Eşi Dr. Hacer Çerkez ve Genel Müdür Umut Gürtunç da üyeleri özel gecede yalnız bırakmadı.

Saat 19:30'da lobide kokteyl resepsiyonu ile başlayan gece, saha sonra The Valley Restaurant da gala yemeği ile devam etti.

Gala Yemeği'ni yapılan konuşmalar ve ödül töreninin takip ettiği Ödül Gecesi'nde Müzik Grubu olarak son günlerin en çok sevilen gruplarından Gommalar sahne aldı.

Korineum Üyeler Ödül Gecesi aynı zamanda Kaptanların göreve veda ve yeni kaptanların göreve başlamasını kutlama amacı da taşıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.