MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

DUMAN grubu Girne'de sevenlerine müzik ziyafeti verecek

DUMAN grubu Girne'de sevenlerine müzik ziyafeti verecek

Türkiye'de milyonları ayağa kaldıran rock müzik grubu DUMAN, 9 Mayıs Cumartesi akşamı Girne'yi darmaduman etmeye geliyor.

Yayın Tarihi: 02/05/15 15:53
okuma süresi: 2 dak.
DUMAN grubu Girne'de sevenlerine müzik ziyafeti verecek
A- A A+

Girne Amfi Tiyatro'da 9 Mayıs Cumartesi akşamı 3 saatlik canlı performans sergileyecek. Geçtiğimiz yıl 9 Ağustos'da Girne Amfi'de unutulmaz bir konsere imza atan efsane rockcular sevenleri ile bu kez 3 ay erken buluşacak.

Vokalist Kaan Tangöze – Gitarist Batuhan Mutlugil – Bas Gitarist Ari Barokas ve Baterist Cengiz Baysal'dan oluşan protest rock grubu DUMAN saat 21.00 de sahne alacak. Duman grubu konserde son albümleri "darmaduman" yanında " yepyeni bir insanımız var –akıl yolundan öylesine uzaklar – sen ben içimde cümle alem dışımda – laf aramızda aslında günah deyilmiş memlekete olanlar" diyecek.

Türkiye ve avrupada birçok ödülün sahibi, müzik yoluyla fikirlerini anlatmaya çalışan 4 müzisyen arkadaşın çeyrek asırlık beraberliğinden oluşan DUMAN konseri için kapılar saat 19.00 da açılacak. Kapı öncesi bilet almak isteyenler Deniz Plaza ve Mardo'lara sanal ortamdan bilet almak isteyenler de www.firsatada.com yararlanabilirler.

Lha

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.