MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Nilüfer sahnede "Geceler"i Kayahan için söyledi

Nilüfer sahnede "Geceler"i Kayahan için söyledi

Kızı Ayşe ile geldiği Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Nilüfer, yakın bir zamanda aramızdan ayrılan Kayahan'ı unutmadı. Konseri öncesinde konuklarına hitaben kısa bir konuşma yapan Nilüfer, ''Kayahan, benim 35 senemde çok büyük bir etki yaratmıştır. Maalesef kaybıyla da çok büyük bir yara açmıştır. O'nun için söylenecek çok şey var. O hep şarkılarıyla yaşayacak. Sanki o hep varmış gibi hissediyorum. Bu şarkıyı da O'nun ruhuna gönderiyorum'' diyerek 'geceler' adlı şarkıyı seslendirdi.

Yayın Tarihi: 17/05/15 13:15
okuma süresi: 1 dak.
Nilüfer sahnede "Geceler"i Kayahan için söyledi
A- A A+

''Her şeyi bir kenara bırakın, işi gücü. Bizimle olun, birlikte keyfini çıkaralım bu gece. Sizin de bildiğiniz şarkıları söyleyeceğim. Eşlik edin bana, çok güzel bir gece yaşayalım'' diyen Nilüfer, şarkılarının pek çoğunu konuklarıyla seslendirdi. Sahneye siyah parlak bir elbise ile çıkan Nilüfer, konserinin ikinci bölümünde sarı siyah ağırlıklı bir giysi tercih etti. Sahnede yeni albümünün müjdesini de veren Nilüfer, ''43 yıldır şarkı söylüyorum. Gelecek hafta da yeni albümüm çıkıyor. 43 senedir şarkı söylüyorsam ne mutlu bana. İnşallah çok daha uzun yıllar şarkı söylerim'' dedi.

Sahneye koyulan podyumun kendisine eski Maksim Gazinosu'nu hatırlattığını söyleyen Nilüfer, ''Kıbrıs'ı çok seviyorum, çok sahne alıyorum. Benim için gerçekten çok güzel bir geceydi. Her zaman bunu hissetmem, ama bu gece için gerçekten çok teşekkürler ederim'' diyerek sahneden ayrıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.