MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Çıkmaz Sokak'ta "Yaza Merhaba" Partisi

Çıkmaz Sokak'ta "Yaza Merhaba" Partisi

Lefkoşa'nın alternatif eğlencesi 'Çıkmaz Sokak Partileri' 29 Mayıs 2015 Cuma gecesi aynı adreste, 2015 yazına hep beraber merhaba demek için sizleri bekliyor.

Yayın Tarihi: 22/05/15 13:52
okuma süresi: 2 dak.
Çıkmaz Sokak'ta "Yaza Merhaba" Partisi
A- A A+

Sıra dışı konseptiyle, Lefkoşa'nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Çıkmaz Sokak Partileri yine bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 29 Mayıs Cuma gecesi yine farklı konseptiyle eğlence severlere muhteşem bir müzik ve görsel şov sunacak olan Çıkmaz Sokak Partileri sahnesinde bu kez setleriyle gecenin geç saatlerine kadar sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan Privilege, Barriso, Doğuş Kılıç ve Tiggin, 2015 yazına hep beraber merhaba demek için sizleri bekliyor.

Surlariçini kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başlayan ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen 'Çıkmaz Sokak Partileri' on birincisiyle Surlariçi Asmaaltı'nda, Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağı'nda bir kez daha hayat buluyor.

Efes Pilsen, Magictouch, Armani Jeans, Jet Gaz ve Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri'nin onbirincisi 29 Mayıs Cuma gecesi saat 21:30'da herzamanki yerinde, muhteşem müzik, lazer şov ve dans gösterileri eşliğinde, tarih ve eğlenceyi birarada sunan bir gece için sizleri bekliyor.

Daha detaylı bilgi için www.facebook.com/cikmazsokakpartileri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.