MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Çıkmaz Sokak'ta akustik tınılar!

Çıkmaz Sokak'ta akustik tınılar!

Lefkoşa'nın alternatif eğlencesi 'Çıkmaz Sokak Partileri' 19 Haziran 2015 Cuma gecesi aynı adreste, bu kez akustik parti konseptiyle sizleri bekliyor.

Yayın Tarihi: 11/06/15 11:53
okuma süresi: 2 dak.
Çıkmaz Sokak'ta akustik tınılar!
A- A A+

Sıra dışı konseptiyle, Lefkoşa'nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Çıkmaz Sokak Partileri yine bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 19 Haziran Cuma gecesi yine farklı konseptiyle eğlence severlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak olan Çıkmaz Sokak Partileri sahnesinde bu kez Kıbrısı'ın en başarılı guruplarından Gommalar ve Eril Cambaz'ın kurduğu AkustiKelimeler yer alırken setleriyle gecenin geç saatlerine kadar DJ Tiginn sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Surlariçini kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başlayan ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen 'Çıkmaz Sokak Partileri' onikincisiyle Surlariçi Asmaaltı'nda, Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağında bir kez daha hayat buluyor.

2013 yılında gerçekleştirdiği ilk organizasyonundan bugüne herkesin merakla beklediği Çıkmaz Sokak Partileri 19 Haziran 2015 Cuma gecesi Akustik bir gece ve konseptiyle Çıkmaz Sokak severleri eğlenmeye davet ediyor.

Efes Pilsen, Magictouch, Armani Jeans, Jet Gaz ve Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri'nin onikincisi 19 Haziran Cuma gecesi saat 21:30'da herzamanki yerinde, muhteşem müzikve konseptiyle, tarih ve eğlenceyi birarada sunan bir gece için sizleri bekliyor.

Daha detaylı bilgi için www.facebook.com/cikmazsokakpartileri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.