MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Sibel Can Kuzey Kıbrıs'ı coşturdu

Sibel Can Kuzey Kıbrıs'ı coşturdu

Kuzey Kıbrıs'ta bir Hotel'de sahne alan Sibel Can, hayranlarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti verdi. Otelin konser alanın dolduran Kıbrıslı ve Türkiye'den gelen hayranlarını selamlayarak sahneye çıkan Sibel Can, ''Bu gece hiç konuşmadan bol bol şarkı söyleyeceğim'' dedi.

Yayın Tarihi: 14/06/15 09:44
okuma süresi: 1 dak.
Sibel Can Kuzey Kıbrıs'ı coşturdu
A- A A+

Sahneye uzun siyah bir elbise ile çıkan Sibel Can, hareketli 4 parçayı art arda seslendirerek konuklarını coşturdu. Sahneye aldığı sandalyeye oturan ve her iki yanına vokalistlerini alan Sibel Can, ''erkek erkeğe'' isimli şarkısını seslendirdi. Hayranlarını kırmayarak gece boyunca hatıra fotoğrafı çektiren Sibel Can'a şarkılarının pek çoğunda özellikle kadın hayranları da eşlik etti. Sibel Can, uzun süredir müzik gurubunda yer alan ve artık kariyerine pilot olarak devam edecek olan davulcusunu da sahneden pasta keserek uğurladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.