MAGAZİN
okuma süresi: 4 dak.

"Far East Movement" grubu Çarşamba gecesi Girne'de

"Far East Movement" grubu Çarşamba gecesi Girne'de

Dünyanın en iyi dans müziği gruplarından "Far East Movement" SS organizasyon tarafından ülkemize geliyor.

Yayın Tarihi: 12/07/15 17:20
okuma süresi: 4 dak.
"Far East Movement" grubu Çarşamba gecesi Girne'de
A- A A+

Far East Movement, Kuzey Kıbrıs Turkcell'le sahnede

JustinBieber, Sean Paul, Jay-Z, Kid Cudi, Pitbull, LMFAO, FloRida ve Black EyedPeas gibi birçok dünya starı ile düetleri bulunan Amerika'nın ünlü "Far East Movement'' grubu Avrupa turnesi kapsamında 15 Temmuz akşamı Girne'deki CyprusPalazzo'da (eski Night Park) sahne alacak.

Organizasyonun iletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu önemli konser için sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışma ile 8 çifte ücretsiz bilet hediye edileceğini duyurdu.

Dünyanın en iyi dans müziği gruplarından "Far East Movement" SS organizasyon tarafından ülkemize geliyor. Konserin iletişim sponsorluğunu Kuzey Kıbrıs Turkcell üstlendi. Far East Movement grubu, 15 Temmuz Çarşamba gecesi Girne'de bulunan CyprusPalazzo'da (eski Night Park) sahne alacak.

Dans ile müziği buluşturan ve tüm dünyada büyük ses getiren "Far East Movement" grubu, Türkiye eğlence sektörüne uzun yıllardır hizmet veren SS organizasyon tarafından ülkemize getiriliyor. Bu önemli konserin iletişim sponsorluğunu üstlenen Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm gençleri Çarşamba akşamı Girne'deki konsere çağırdı. İddialı organizasyon Geçtiğimiz haftalarda bir basın toplantısı ile duyurulan etkinliğin organizatörü Engin Çetin, Kıbrıs eğlence sektörüneiddialı bir programla girmek için 'Far East Movement' grubuyla anlaştıklarını belirtti. 'MakeSomeNoiseCyprus' sloganıyla Girne'de çok özel bir performans sergileneceğini belirten Engin Çetin, "Kuzey Kıbrıs'ın tanıtımı için önemli bir adım attık. Amacımız Kıbrıs'ta eğlence standartlarını yukarıya taşımaktır" dedi. Basın toplantısına katılan Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da sanat ve kültürü içinde bulunduran bu önemli organizasyona katkı koymaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Konser 15 Temmuz akşamı CyprusPalazzo'da

Bugüne kadar JustinBieber, Sean Paul, Jay-Z, Kid Cudi, Pitbull, LMFAO, FloRida ve Black EyedPeas gibi bir çok dünya starı ile düetleri bulunan, ayrıca 'Like a G6' ve 'Live My Life' şarkıları ile müzik listelerinin zirvelerinde yer alan Amerika'nın ünlü "Far East Movement'' grubu Avrupa turnesi kapsamında 15 Temmuz akşamı Girne'de bulunan CyprusPalazzo'da (eski Night Park) sahne alacak. Organizasyonun iletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu önemli konser için sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışma ile 8 çifte ücretsiz bilet hediye edileceğini,talihlilerin'özelalan'damisafiredilerekbumuhteşemkonseriizlemefırsatıbulacağınıduyurdu. Yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in resmi Facebook sayfasında (www.facebook.com/TURKCELLKUZEYKIBRIS ) düzenlenen yarışmanın yanı sıra Platinum ve tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell'lilere etkinlikle ilgili SMS (kısa mesaj) gönderileceği ve bu SMS'lere ilk geri dönüş yapan 20 kişiye de konser için % 30 indirim sağlanacağı ifade edildi. DJ'ler geceye renk katacak

Konser öncesinde ve sonrasında DJ'lerin renk katacağı gecede DJ Emrah Canpolat ile DjAlp Yaprak setleriyle eğlence severleri konsere hazırlayacak. Kapıların saat 22:00'de açılacağı duyurulan gecede, eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Konserin bilet fiyatları 100 TL olarak açıklanırken, konsere MeritCrystalCove, ALPET, DANCE FM, Mardo, Magic Touch, GloriaJeans ve Jolly Joker Cyprus'un da sponsorolduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.