MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Gülben Ergen 1.500 kişiye söyledi

Gülben Ergen 1.500 kişiye söyledi

Gülben Ergen Bayramın 2. Günü 1.500 kişiye söyledi.

Yayın Tarihi: 19/07/15 09:05
okuma süresi: 1 dak.
Gülben Ergen 1.500 kişiye söyledi
A- A A+

Bayramın 2. Günü Kıbrıs Kaya Artemis'te sahne alan Gülben Ergen otel misafirlerine muhteşem bir bayram gecesi yaşattı.

Bayram tatili için Kıbrıs Kaya Artemis'e gelen misafirler hem güzel bir konser izledi hem de sanatçı ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Evlilik yıldönümlerini kutlayan çifte kaç çocukları olduğunu soran Ergen. ' Henüz yeni evliyiz çocuk yok ' lafı üzerine ' Çocuk yok bunlar da kendilerine evliyiz diyorlar dedi ve seneye çocuk ile bekliyorum diye ekledi.

Sahneye henüz birkaç aylık torunu ile çıkan misafir ile de sohbet eden Ergen, ' Sizden bir kız çocuk bekliyoruz' lafı üzerine ' Herşey nasip kısmet' dedi.

Annemi Bırakıp Sizi İzlemeye geldim.

Annemi bırakıp Trabzon'dan sizi izlemeye geldim diyen misafire ise Anneni neden almadın diye çıkıştı. Eskiden sizinle bir fotoğraf çektirebilir miyim vardı. Şimdi ise Sefie çıktı diyen sanatçı hiçbir hayranını geri çevirmedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.