MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Keman kutusuyla Ercan'da yakayı ele verdi

Keman kutusuyla Ercan'da yakayı ele verdi

Bayramın ikinci günü bir otelde konser veren Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un yine konser için ülkeye gelen kemancısı dün kokain ve hintkeneviri türü uyuşturucu maddelerler Ercan'da yakalandı.

Yayın Tarihi: 19/07/15 11:30
okuma süresi: 2 dak.
Keman kutusuyla Ercan'da yakayı ele verdi
A- A A+

Bayramın ikinci günü bir otelde konser veren Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un yine konser için ülkeye gelen kemancısı dün kokain ve hintkeneviri türü uyuşturucu maddelerler Ercan'da yakalandı.Bayram dolayısı ile Kuzey Kıbrıs'ta Girne'deki bir otelde konser veren ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un kemancısı Ercan Havalimanı'nda hem kokain hem de hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile yakalandı.

Dün akşam Ersoy'un verdiği konser için öğlen saatlerinde ülkeye gelen 39 yaşındaki F.Ü, muhaceret işlemleri yaptırdığı esnada narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi üzerine fark edildi. Narkotik Ekipleri tarafından yapılan aramada zanlının keman kutusunda 2 gram kokain ile 4 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu suçlarından gözaltına alınan zanlı bugün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarılacak.

ERSOY ZOR DURUMA DÜŞTÜ

Öte yandan kemancısının uyuşturucu suçundan yakalanmasından dolayı akşam saatlerinde konser veren Bülent Ersoy'un zor duruma girdiği ve apar topar başka birini çağırttığı öğrenildi.

Suna Erden - Star Kıbrıs

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.