MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Dünyaca ünlü 3 Giyim markası artık Kuzey Kıbrıs'ta

Dünyaca ünlü 3 Giyim markası artık Kuzey Kıbrıs'ta

Dünyaca ünlü 3 Giyim markası Zara, Bershka ve Stradivarius, Osman Paşa Caddesi'nde hizmete girdi...

Yayın Tarihi: 21/07/15 22:22
okuma süresi: 2 dak.
Dünyaca ünlü 3 Giyim markası artık Kuzey Kıbrıs'ta
A- A A+

Ülkemizde ilk defa açılan Zara, Bershka ve Stradivarius markaları görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı. Açılış sunuculuğunu Serdar Şengül'ün üstlendiği akşamda, Ulaştırma ve Bayındırlık Bakanı Hasan Taçoy ve UBP Lefkoşa Milletvekili Zorlu Töre de konuşma yaptı...

Konuşma sonrasında Kuzey Kıbrıs'ta ilk defa faaliyete giren 3 markanın önemi vurgulanırken, şirket direktörlerinden Çağlar Yüksel'in olumlu girişimleri sonucu bu asamaya gelindiği kaydedildi.

Mağazanın projesinin 3 katlı olduğunu ifade eden Yüksel ,2. katının da önümüzdeki aylarda açılmasını planladıklarını ifade etti

Açılışa Kıbrıs'ın sanat ve magazin mecrasından da ilgi büyüktü, Sanatçı Osman Alkaş, Ses sanatçısı Fahriye Özay ve mankenlerin yani sıra basından da ilgi hat safhadaydı.

Çağlar Yüksel, eşi Burçak Bıçakçı Yüksel ve Beytullah Şengül, Kıbrıs için yatırım yapmaktan ve bu markaları KKTC halkına sunmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.