MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Kürşat Başar'dan müzik ziyafetine devam

Kürşat Başar'dan müzik ziyafetine devam

Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Kürşat Başar ve Jale, konuklarına tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.

Yayın Tarihi: 26/07/15 08:51
okuma süresi: 2 dak.
Kürşat Başar'dan müzik ziyafetine devam
A- A A+

Sahneye ilk olarak çıkan Jale, güçlü sesiyle konuklarını geçmişe götürdü. Unutulmaz parçaları seslendiren Jale'nin takdimiyle sahneye gelen Kürşat Başar, ''Yanımda Türkiye'nin en değerli seslerinden biri var. Böyle bir ortamda sizlerle olduğumuz için mutluyuz'' dedi.

MeritCrystalCove Hotel sahnesindeki performans serisine devam eden Kürşat Başar, müzisyenlikteki ustalığını tekrar sergiledi. Gelen bir istek parçayı seslendirmeden önce şarkının söz yazarı Zeynep Talu'yu işaret eden Kürşat Başar, ''Üzgünüm şarkısının sözlerini yazan Zeynep Talu aramızda. Yanında da benim manevi ablam dediğim kıymetli Gülnüz Mafyan oturuyor. GaroMafyan'ada burada alkışlar yollayalım. O bizi duyar, biliyorum'' dedi.

Garo abiye selam yollamışken İlhan Şeşen'e de selam yollayalım. O da Bodrum'dan duyar bizi'' diyen Kürşat Başar, daha sonra Zeynep Talu'yu sahneye davet etti. ''Kendisi söz yazarı. Ama artık şarkı söyleyecek'' diyerek Zeynep Talu'yu sahneye davet eden Kürşat Başar, 'Anladım ki hiç kimse sen değil' isimli şarkısına saksafonu ile eşlik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.