MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Dünya Starı Sean Paul bu akşam Girne'de

Dünya Starı Sean Paul bu akşam Girne'de

Girne bu akşam bir dünya starını daha ağırlamaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 26/07/15 07:50
okuma süresi: 2 dak.
Dünya Starı Sean Paul bu akşam Girne'de
A- A A+
Kiliseyi Kızdıran SEAN Paul Girneyi Yerinden Oynatacak !

Reggae ve Dancehall müziğinde Grammy dahil son 10 yılda toplam 26 uluslararası ödül sahibi SEAN Paul, Güneyde başta Kilise olmak üzere birçok kuruluşun protestosuna aldırmayarak Girne Cornaro Beach Club'da bu akşam (26 Temmuz) konsere çıkacak.

Jamaika kökenli 42 yaşında dünya müzik sahnesinde zirvelere yerleşen, albümleri 10 milyonun üzerinde satış yapan SEAN, Cornaro Beach Club'ın muhteşem ses ve ışık düzenli atmosferinde Kıbrıslı binlerce hayranına " Get Busy" diyecek.

Kıbrısllı genç girişimciler Erkut Bonanza Erdendoğ, Ali Bal ve Raif Esendağlı'nın akıl ve yüreklerini ortaya koymasıyla gerçekleşecek muhteşem konser için yanında dev bir müzik ordusuyla Girne'ye gelen SEAN Paul, Beyonce la birlikte yaptığı " baby boy" ve " blue cantrell" yanı sıra dillerden düşmeyen, müzik listelerinin zirvesindeki parçalarla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Kapıların saat 21.00 de açılacağı SEAN Paul'un yaklaşık 3 saatlik konser biletlerine Gloria Jeans Cafeler ve online da www.firsatada.com dan ulaşılabiliyor.

Lha
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.