MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Serap ve Reşat'ın düğünü çok konuşulacak

Serap ve Reşat'ın düğünü çok konuşulacak

Gazimağusalı Mikro Market sahibi Zeynep ve Ahmet Altundemir ailesinin biricik güzel kızları Serap ile yılların eskitemediği Kıbrıs'ın en magazin gazetecisi İsmet Ezel ve Hasder Gazimağusa Kültür Sanat Evi yöneticisi Hülya Ezel'in karizmatik oğulları Reşat, güzel nedimeler eşliğinde dünya evine girdi.

Yayın Tarihi: 16/08/15 13:01
okuma süresi: 2 dak.
Serap ve Reşat'ın düğünü çok konuşulacak
A- A A+
DAÜ Beach Club'ta düzenlenen düğün töreni oldukça samimi ve eğlenceli idi. Hatta yılın en eğlenceli düğünü ve damat Reşat da kendi düğününde en çok eğlenen damat olarak ilan edebiliriz.

Törenin başında çiçeği burnunda yeni nikah memuru ve damat Reşat'ın dayısı Zeki Gardiyanoğlu Serap ile Reşat'ın nikahını kıyarken heyecanını ve sevincini da bol bol dile getirirken bir yastıkta bir ömür diledi. Nikahta şahitlikleri Esra Darçın ve Cansu Kırıkkale yaptılar. Gazimağusa'nın en tanınmış simalarını gördüğümüz düğün töreninde dekor,Bonsai Çiçekcilik, müzik Çilem Şahan ve ekibi de muhteşemdi. Güzel gelin Serap'ın kız arkadaşlarından oluşan koro, Serap ve Reşat için şarkı söylerken ayrıca yine gelinin amcası da Aydın efesi oynayarak konukların alkışını topladı.

Canbulat Orta Okulu emekli müdürelerinden Ayşen Öztürk ile eşi eski milletvekillerinden Mehmet Öztürk bilinen klasik dansları bir uyum bir ahenk içinde icra ettiler ve düğünde olanların bol bol alkışını aldılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde tebrikten bunalan damat Reşat, serinlemek için havuza atılırken havuza atılanlar arasında büyük dayı nikah memuru Zeki Gardiyanoğlu ve küçük day Enver Gardiyanoğlu gelin Serap ın da akrabaları Ahmet Alçıkaya ile Dursun Karabatak da vardı. Damat havuzdan çıkarak tekrar tebriğe ve dansa devam etti.Gecenin ilerleyen saatlerinde testi oyunu ve pasta kesimi yapıldı.Bu sırada damat Reşat yere diz çökerek gelin Serap a bir demet kırmızı gül takdim etti. Yılların gazetecisi damadın babası İsmet Ezel de alışkanlığı olan bol bol hatıra fotoğrafı çekerek mutlu anları yakaladı. Böylesi eğlenceli ve neşeli düğünün tüm sevenlerin başına gelmesini temenni eder, Serap ve Reşat'a balayı tadında ömür boyu mutluluklar dileriz.

mağusa haber ajansı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.