MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Ortaç: "Sağlığıma kavuştuğum için hep şükrediyorum"

Ortaç: "Sağlığıma kavuştuğum için hep şükrediyorum"

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Serdar Ortaç, temposu hiç düşmeyen eğlenceli bir geceye imza attı.

Yayın Tarihi: 30/08/15 15:12
okuma süresi: 1 dak.
Ortaç: "Sağlığıma kavuştuğum için hep şükrediyorum"
A- A A+

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Serdar Ortaç, temposu hiç düşmeyen eğlenceli bir geceye imza attı. ''Ben hayatımın aşkını buldum. O yüzden bu gece bir tek acılı şarkı söyleyeceğim. Sağlığıma kavuştuğum için hep şükrediyorum. Hepiniz hoş geldiniz'' diyerek konuklarını selamladı.

Her şarkısını dansçıları eşliğinde seslendiren Serdar Ortaç, kendisine eşlik eden kadın hayranlarının yanı sıra erkeklerin de ayağa kalkarak göbek atmalarını istedi. ''Beylerde kalkıp göbek atsın. Ben 20 yıldır atıyorum. Rahmetli babam 'Oğlum o kadar güzel şarkı yapıyorsunki ben bile yerimde duramıyorum' derdi'' diyen Serdar Ortaç, evlilik yıldönümü olan iki çifti de sahnede kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.