MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak?

Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak?

Kösem Sultan dizisinin Star Tv'de başlayacağı tarih kesinleşti. Kösem Sultan dizisinin oyuncu kadrosuda netlik kazanmaya devam ediyor. Muhteşem Yüzyıl'ın yerini tutması planlanan dizi 1 Kasım'da yayına başlayacak.

Yayın Tarihi: 02/09/15 14:30
okuma süresi: 2 dak.
Kösem Sultan dizisi ne zaman başlayacak?
A- A A+
Kösem Sultan dizisi için Beren Saat, Hülya Avşar, Kadir Doğulu gibi isimlerle anlaşıldı. Acun ile yeniden televizyon dünyasına dönen Hülya Avşar uzun bir aradan sonra diziye dönüyor. Beren Saat ile başrolde oynayacak olan Hülya Avşar, Safiye Sultan rolünü canlandırcak.

KÖSEM SULTAN KİM OLACAK?

Kösem Sultan rolü için bir çok kişinin ismi geçti. Meryem Uzerli gibi isimlerinde geçtiği rol Beren Saat'in oldu. Kösem Sultan'ın 16-20 yaşları arasını canlandıracak olan Beren Saat, diziden alacağı ücretlede dikkat çekti.

BEREN HÜLYA'YI SOLLADI

Hülya Avşar ile başrolleri paylaşacak olana Beren Saat Kösem Sultan'da Avşar kızını solladı. Beren Saat Kösem Sultan'da bölüm başına 90 bin Türk Lirası alacak. Aylık 360 bin lira alacak olan Beren 240 bin lira alacak olan Hülya Avşar'a fark attı.

KÖSEM SULTAN'DA TURABİ ÇAMKIRAN SÜRPRİZİ

Kösem Sultan dizisinde oyuncu kadrosunda da sürprizler yaşandı. Survivor Turabi Çamkıran, Kösem Sultan dizisine dahil oldu. Survivor'da birincilik elde eden Turabi, All Star'da da birinci oldu. İlk yarışmadan kazandığı parayı bitiren Turabi, üstüne de borçlandı. Merve ile Survivor All Star Kıbrıs finalinde kapışan Turabi, Merve'nin babasının çıkışlarıyla birincilik şansını artırdı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.