MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

2 Ekim'de Çıkmaz Sokak'ta parti var!

2 Ekim'de Çıkmaz Sokak'ta parti var!

Lefkoşa'nın alternatif eğlencesi 'Çıkmaz Sokak Partileri' 2 Ekim 2015 Cuma gecesi ayni adreste sizleri bekliyor.

Yayın Tarihi: 28/09/15 11:40
okuma süresi: 2 dak.
2 Ekim'de Çıkmaz Sokak'ta parti var!
A- A A+

Sıra dışı konseptiyle, Lefkoşa'nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan Çıkmaz Sokak Partileri yine muhteşem bir gece gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 2 Ekim Cuma gecesi yine farklı konseptiyle eğlence severlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak olan Çıkmaz Sokak Partileri sahnesinde bu kez Kıbrıs'ın en başarılı guruplarından Öldüren Şampanya ve Türkiye'de çıkarmış olduğu albümüyle muhteşem sesi ve şarkılarıyla herkesin hayranı olduğu Fikri Karayel yer alırken setleriyle gecenin geç saatlerine kadar DJ Tiginn sizlere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Kıbrıs'ın en başarılı müzisyenlerinden biri olan Fikri Karayel'in müzik yaşamına vereceği bir yıllık mecburi aradan önce yer alacağı son konser özelliğini de taşıyan bu gecede, sizleri daha birçok sürpriz bekliyor olacak.

Surlariçi'ni kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başlayan ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen 'Çıkmaz Sokak Partileri' on üçüncüsüyle Surlariçi Asmaaltı'nda, Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağında bir kez daha hayat buluyor.

2013 yılında gerçekleştirdiği ilk organizasyonundan bugüne herkesin merakla beklediği Çıkmaz Sokak Partileri 2 Ekim 2015 Cuma gecesi muhteşem sesler ve konseptiyle Çıkmaz Sokak severleri eğlenmeye davet ediyor.

Efes Pilsen, Magictouch, Armani Jeans, Play Fm ve Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri'nin on üçüncüsü 2 Ekim Cuma gecesi saat 21:30'da her zamanki yerinde, muhteşem müzik ve konseptiyle, tarih ve eğlenceyi bir arada sunan bir gece için sizleri bekliyor.

Daha detaylı bilgi için www.facebook.com/cikmazsokakpartileri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.