MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Evliliğimizin temeli cinsellikti

Evliliğimizin temeli cinsellikti

<P>Amy Winehouse ve 17 aylık eşi Black Fielder boşanıyor. Ünlü şarkıcı daha önce kendisini Alman süpermodel Sophie Schandorff için terk eden kocası Blake'le evliliği arasındaki ilişkisinin tamamen cinselliğe dayandığını söyledi.<BR></P>

Yayın Tarihi: 24/11/08 20:05
okuma süresi: 3 dak.
Evliliğimizin temeli cinsellikti
A- A A+
Boşanmak üzere olan İngilterenin en belalı bağımlı çifti Amy Winehouse ve Blake Fielder'ın biten evliliğ üzerine spekülesyonlar sürerken, bu kez ünlü şarkıcı kendisi bazı açıklamalarda bulundu. Kısa bir süre önce uyuşturucu yüzünden aldığı cezasını doldurup hapisaneden çıkan Blake Fielder'la çılgın bir cinsel hayatı olduğu bilinen Amy Winehouse, bu konuyu kabul ederek 'evliliğimiz seks üzerine oturuyordu' dedi. Uyuşturucunun da etkisiyle garip davranışlar sergileyen çiftin yakın arkadaşları daha önce Amy ve Blake'in tolu seks de dahil olmak üzere pek çok şeyi denediğini belirtiyorlar.


Hadise'den firikik...
Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan pop şarkıcı Hadise, konser vermek için geldiği Kayseri'de, sahneye yaklaşık 2 saat geç çıktı. Verdiği frikikle kendini affettirdi!

Önce engelliler yararına düzenlenmek istenen ancak, ortaya çıkan sorunlar nedeniyle bir pastırma ve sucuk firması adına gerçekleştirilen Hadise konseri, 7 bin 500 kişilik Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapıldı. Türkiye'yi Eurovision'da temsil etmeye hazırlanan Hadise, THY'nin tarifeli uçağının rötar yapması nedeniyle Kayseri'ye 40 dakika geç geldi.

Dans ekibiyle birlikte kalacağı otele geçen Hadise, saat 19.30'da başlayacağı duyurulan ve afişlerde yer alan konserine 21.10'da geldi. Tepki gösteren seyirciler, konserin başlamaması nedeniyle eleştirilerini artırdı. Salondan ıslık ve alkışların yükselmesi üzerine break dans ekibi sahneye çıktı. Yaklaşık 30 dakika süren gösteri sonrası vakit geçirmek amacıyla seyirciler arasında yarışma düzenlendi.

Yarışmanın da bitmesine rağmen Hadise sahneye çıkmayınca salondaki gerginlik arttı. Seyirciler, özel güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Bu sırada sık sık Hadise'nin salona girmek üzere olduğu anons edildi.

Salondaki ışıkların söndürülmesinin ardından Hadise, geldi. Mini etek ve göğüs dekolteli siyah elbisesiyle çıkan Hadise, lazer ışıklarıyla süslenen sahnede başta yeni parçası `Deli oğlan' olmak üzere sevilen şarkılarını seslendirdi. Hadise, İngilizce parçalarından da okuyarak, dinleyicilerini unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri yaklaşık 5 bin kişi izledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.