MAGAZİN
okuma süresi: 3 dak.

Auto Fest için son hazırlıklar tamam

Auto Fest için son hazırlıklar tamam

8 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan Özok Auto Fest'15 için son hazırlıkların yapıldığı etkinlik ile ilgili açıklama yapan Klasik Otomobil Derneği Başkanı Olgun Bıçak, klasik sevenlerin yanı sıra araba ve motor tutkunlarına da çağrı yaparak festivale davet etti.

Yayın Tarihi: 06/11/15 15:12
okuma süresi: 3 dak.
Auto Fest için son hazırlıklar tamam
A- A A+

Bıçak, " bugüne kadar değişik çok sayıda sosyal aktiveye imza attık ancak bu kez tüm araçlar ve motorlarla, sanırım Pazar günü Kıbrıs Türk halkı bambaşka bir gün yaşayacak. Klasik araçlarımızın yarışının da olacağı etkinliğe festival havasını da katmak için Özok Otomotive ile birlikte modifiye, off road,drift ve diğer marka klüplerinden araçlarımızı ve motorları da bu organizasyona dahil ettik" dedi.

KLASİK ARABA YARIŞI PAZAR SAAT 09.00 ÖZOK HYUNDAİ PLAZA'DA BAŞLIYOR

Bu Pazar Sabah saat 09.00 da Hamitköy'de bulunan Hyundai Özok Plaza'da başlayacak olan Klasik Otomobil yarışı hakkında da bilgi veren Klasik Otomobil Derneği Başkanı Olgun Bıçak, yarışmacılara çok özel ve keyifli bir etap hazırladıklarını söyledi. Bıçak, "Klasik araba yarışı Lefkoşa şehir içi etabı ve sonrasında Girne/Boğaz özel güzergahı ile devam edecek. Klasik araçların yanı sıra motorlar ve modifiye araçların da eşlik edebileceği konvoyun bitiş noktası ise Haspolat Renault Plaza olacak" dedi.

Klasik Otomobil Derneği Başkanı Olgun Bıçak, Klasiklerin yarışının hemen sonrası Özok Renault Plaza'da saat 13.00'te tüm araçların buluşacağını ve Konserler ile Festivalin başlayacağını açıkladı.

Bıçak, " tüm halkımızı böylesi güzel bir etkinliğe davet ediyoruz. Giriş ücretinin olmadığı bu organizasyonda hem yetişkinlerin hem çocukların keyif dolu anlar yaşayacağından eminiz. Bu Pazar başka bir Pazar olacak" dedi.

ÖZOK RENAULT TESİSLERİNDE MUHTEŞEM ORGANİZASYON VE KONSER

Saat 13.00'te tüm araçların Haspolat'ta bulunan Renault tesislerine ulaşması sonucu başlayacak olan " ÖZOK AUTO FEST'15 " Otomobil ve motor tutkunlarını buluşturmasının yanı sıra, ülkemizin seçkin sanatçılarının konserlerinin de yer alacağı bir şölene dönüşecek.

Festival alanında yemek ve içecek standlarının yanı sıra çocuklara özel alanlar da yer alacak. Kıbrıs'ın en güzide araçlarının, katılımcılara sergilenmesine vesile olacak olan etkinlikte sürprizler de olacak.

#BenimTutkum FOTOĞRAF YARIŞMASI

Diyafram Fotoğrafçılık Kulübünün organizasyonu ile gerçekleşecek olan "Benim Tutkum.." fotoğraf yarışmasında ise dereceye girenlere ödüller verilecek. Yarışmada " ÖZOK AUTO FEST'15 "e katılan araçların fotoğraflarını çeken amatör ya da profesyonel yeteneklerin jüri tarafından değerlendirilmesi sonucu ödüle layık görülen çalışmalar yine aynı gün açıklanacak.

Çok faklı modelde araba ve motorların katılımı ile 8 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan " ÖZOK AUTO FEST'15 " halka da açık olacak. Üstelik girişte de her hangi bir ücret alınmayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.