MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

"Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan"ın birinci bölümü görücüye çıkıyor

"Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan"ın birinci bölümü görücüye çıkıyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan, 1. bölümü ile bu akşam Star'da başlayacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan birinci bölümde Kösem'in Osmanlı'ya ilk gelişi anlatılacak.

Yayın Tarihi: 12/11/15 15:54
okuma süresi: 2 dak.
"Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan"ın birinci bölümü görücüye çıkıyor
A- A A+
Türkiye'yle birlikte dünyanın 60'ı aşkın ülkesinde on milyonlarca izleyiciyle buluşup, global bir ekran fenomenine dönüşen Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketi TIMS Productions, Osmanlı tarihi ve hanedanına damga vuran Kösem Sultan'ın hikayesiyle geri dönüyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölümü ile bu akşam Star'da ekran macerasına başlıyor. Küçük Rum kızı Anastasia'yı, Safiye Sultan, taht hediyesi olarak Ahmed'e getirmesi ile başlayan Kösem Sultan'ın hayatı aşk, rekabet ve entrika ile dolu.

Başrollerinde Hülya Avşar, Ekin Koç, Berk Cankat ve Mete Horozoğlu gibi isimlerin bulunduğu merakla beklenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem başlıyor.

'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümüne 700 kostüm

Osmanlı tarihi ve hanedanına damga vuran Kösem Sultan'ın hikayesini konu alan 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' bu akşam star TV'de izleyiciyle buluşuyor. Hazırlıkları 1.5 yıl süren dizinin jeneriği ve müzikleri Aytekin Ataş tarafından hazırlandı. 30 yeni parçanın bestelendiği projenin orkestra kayıtları, Adam Klemens'in şefliğindeki Prag Filarmoni Orkestrası tarafından Smecky Music Stüdyoları'nda yapıldı.

Cast çalışmaları 21 ülkede yürütülen 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümü için 700 kostüm hazırlandı. 800 taç, başlık ve şapkanın kullanılacağı çekimler, 11 bin 500 metrekarelik kapalı, 29 bin 625 metrekarelik açık alanda yapıldı. Şehrin inşaasında 350 kişinin çalıştığı dizide, Anastasia Tsilimpiou, Hülya Avşar, Beren Saat, Mete Horozoğlu, kadir doğulu, Ekin Koç ve Tülin Özen gibi oyuncular rol alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.