MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Muazzez Ersoy: "Pop'u bir de Muazzez Ersoy'dan dinleyin"

Muazzez Ersoy: "Pop'u bir de Muazzez Ersoy'dan dinleyin"

Kuzey Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahneye çıkan Muazzez Ersoy, tam anlamıyla bir müzik ziyafeti verdi. Sevilen parçalarını seslendirirken yakın bir tarihte çıkarmaya hazırlandığı albümü hakkında da bilgi veren Ersoy, "Pop'u bir de Muazzez Ersoy'dan dinleyin. Çok güzel bir albüm oldu" dedi.

Yayın Tarihi: 29/11/15 11:28
okuma süresi: 2 dak.
Muazzez Ersoy: "Pop'u bir de Muazzez Ersoy'dan dinleyin"
A- A A+

Kalabalık bir hayran kitlesinin karşısında sahne alan Muazzez Ersoy, konuklarından gelen parçaları seslendirmeye özen gösterdi. Ancak, isteklerin fazlalaşması üzerine, "Galiba Kıbrıs'a tekrar gelmem gerekecek" diyen Ersoy, birlikte şarkı söylemek isteyen bir hayranını kırmayarak sahneye davet etti. Orkestra şefi İlyas Tetik'le sık sık diyalog kuran Ersoy, "Kaç kişi kaldınız ki İlyas. Ben çok şanslı bir sanatçıyım. Çok şanslı bir solistim. Hep büyük ustalarla çalıştım" dedi.

Konser sonrasında kendisini takip eden gazetecilerle kısa bir sohbet eden Muazzez Ersoy, yakın bir tarihte piyasaya çıkacak albümü hakkında da bilgi verdi. Kıbrıs'ta olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Kıbrıs çok güzel ve keyifli bir yer" diyen Ersoy, yeni albümünün farklı bir tarz olacağını söyledi. Hazırlıkları devam eden albümün yılbaşı veya sevgililer gününde piyasaya sürülebileceğini belirten Ersoy, "Pop'u bir de Muazzez Ersoy'dan dinleyin. Albümümde sevgili Sezen Aksu, Tarkan, Yıldız Tilbe ve Metin Özülkü var. Başka pek çok bestekar var. Dostlarım bana vokal yaptı. Gülşen, Aşkın Nur Yengi ve Linet vokal yaptı. Bu albümü Ozan Çolakoğlu imzasıyla çıkartıyorum. Yılbaşı ya da Sevgililer Günü'nü yetiştirebiliriz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.