MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

L'ORIGINAL TAX FREE by MEMDUH ERDAL 1001 Aırport Mall'da açıldı

L’ORIGINAL TAX FREE by MEMDUH ERDAL 1001 Aırport Mall'da açıldı

MEMDUH ERDAL BEAUTE & PRESTIGE L'ORIGINAL mağazalar zincirinin yeni halkası olan L'ORIGINAL TAX FREE by MEMDUH ERDAL mağazasının açılışı, bugün 1001 Airport Mall'da gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 06/12/15 19:00
okuma süresi: 1 dak.
L’ORIGINAL TAX FREE by MEMDUH ERDAL 1001 Aırport Mall'da açıldı
A- A A+

Aile büyüklerinden, rahmetli Sn. Ali Riza Özel ve değerli eşi Sn.Zehra Riza Özel'e itafhen tasarlanan mağazanın açılışını, kızları Sn. Sevim Erdal ile Sn. Sevil Özel ve oğulları Sn. Nazım Özel yaparak, ailevi değerleri ile bugünü daha da anlamlı kıldılar.

L'ORIGINAL TAX FREE mağazası, 1001 Airport Mall'u ziyaret eden halkımızın yapacağı her alımda, %20 KDV oranını indirim olarak düşerek, ziyaretçilere ayrıcalıklı bir alışveriş olanağı sunacak.

Açılış esnasında, kozmetik sektöründe önde gelen markalardan BVLGARI'nin güzellik ve güneş tanrıçası Kleopatra'ya ithafen tasarladığı yeni parfümü Goldea'nın tanıtımı da gerçekleştirildi.

L'ORIGINAL TAX FREE by MEMDUH ERDAL mağazası; bünyesinde niche, selektif ve lifestyle kozmetik markalarınınyanısıra zengin aksesuar portföyünü de ekleyerek, yıllardır sürdürülen butik mağazacılık anlayışını, 1001 Airport Mall'a taşıdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.