MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Akalın: "Bir tek rock söylemiyorum"

Akalın: "Bir tek rock söylemiyorum"

Kıbrıs'ta Merit Crystal Cove Hotel'de sahne alan Demet Akalın, konuklarına keyifli bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 13/12/15 10:47
okuma süresi: 1 dak.
Akalın: "Bir tek rock söylemiyorum"
A- A A+

Taşlarla süslü şık bir elbise ile sahneye çıkan Demet Akalın konuklarını selamladıktan sonra, son albümündeki şarkılarla konserine başladı. İlk andan itibaren yüksek tempoyu düşürmeyen Demet Akalın konuklarına, "Böyle hareketli şarkılarla devam edeyim mi? Yoksa direkt İbrahim Tatlıses şarkılarına geçmek istiyorum" dedi.

"Herkes Allah cezanı verecek" modunda diyerek gelen istek parçaları seslendiren Demet Akalın, "Herkesin isteklerini yerine getireceğim. Bir tek rock söylemiyorum. Her şeyi söylüyorum. Fasıllarda bile söylüyorum istersem. Hepsinden var, her telden var bende" dedi.

Orkestra üyeleri ve dancılarıyla girdiği espirili diyaloglarla da konuklarını güldüren Demet Akalın, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen konuklarını da kırmadı. Hareketli parçalarıyla konserini tamamlayan Demet Akalın, özellikle kadın hayranlarını yerlerinde oturtmadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.