MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Irak'ın başkenti Bağdat'ta güzellik yarışması düzenlendi

Irak'ın başkenti Bağdat'ta güzellik yarışması düzenlendi

Irak'ın başkenti Bağdat'ta 43 yıl aradan sonra güzellik yarışması düzenlendi.

Yayın Tarihi: 20/12/15 10:04
okuma süresi: 2 dak.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta güzellik yarışması düzenlendi
A- A A+

Kültür, Sanat ve Medya Grubu el-Mada tarafından "Irak'ın güzelini seçiyoruz" adıyla Bağdat'taki İştar Sheraton Oteli'nde düzenlenen yarışmada 10 aday yarıştı. Adaylar arasında bulunan Şeyma Kasım, jüri üyeleri tarafından 2015 yılı Irak güzeli seçildi.

"BAĞDAT'TA YAŞAM VAR MESAJI"

Yarışmanın organizatörü HumamUbeydi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Irak'ta 1972'den beri böyle yarışma düzenlenmedi. 150 başvurudan 110 kişiyi mülakata çağırdık ve yapılan elemeler sonucu 10 kişi yarışmaya katılabildi. Bunlar içerisinde Irak güzeli seçilen Şeyma Kasım, dünya güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edecek" dedi.

Ubeydi, "Bu yarışmayla dünyaya Bağdat'ta sadece terör ve savaş değil yaşam ile sanatın olduğu ve buna eğilim gösteren potansiyel gençlerin de bulunduğu mesajını vermek istedik" diye konuştu.

Güzellik yarışmasına Bağdat'ta bulunan yabancı misyon temsilcileri, Iraklı bazı bakan, siyasetçi ve sanatçılar katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.