MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Le Chateau Lambousa'da Christmas gecesi düzenlenecek

Le Chateau Lambousa’da Christmas gecesi düzenlenecek

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bağlı kuruluşlarından, turizm sektörünün en özellikli tesisi Le Chateau Lambousa Hotel, 25 Aralık gecesi muhteşem bir Christmas gecesi düzenliyor.

Yayın Tarihi: 24/12/15 09:29
okuma süresi: 1 dak.
Le Chateau Lambousa’da Christmas gecesi düzenlenecek
A- A A+

Canlı müzik ve sabah kadar eğlence

Kıbrıs'ta yaşayan, turist ya da öğrenci olarak bulunan çok sayıda kişiye yönelik olarak düzenlenecek bu özel günde canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşanacak.

Sınırsız içki, çocuklara özel indirim

Geceye katılanların açık büfe ve sınırsız içki ile ağırlanacağı Le Chateau Lambousa Hotel'de kişi başına 30 Sterlin, 4-12 yaş grubuna 15 Sterlin ücret alınırken, 4 yaş altındaki çocuklara ücret alınmayacağı açıklandı.

Rezervasyon numaraları

Le Chateau Lambousa farkıyla muhteşem bir Christmas gecesi geçirmek için 0548 850 82 06 veya 0392 821 35 35 nolu telefonları arayarak rezervasyon yapılması gerekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.