MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Kader Ateş, Girne Pia Bella'da sahne alıyor

Kader Ateş, Girne Pia Bella'da sahne alıyor

Kader Ateş, Girne Pia Bella'da sahne alıyor.

Yayın Tarihi: 15/03/16 14:14
okuma süresi: 1 dak.
Kader Ateş, Girne Pia Bella'da sahne alıyor
A- A A+
Yıllardır sanat hayatını İngiltere'de sürdüren Kader Ateş, birçok konser, Gala ve özel etkinliklerde sahne aldı. İngiltere'de konderler veren Tükriye'nin ünlü sanatçıları ile sahne aldı. Muazzez Abacı, Adnan Şenses, Müslüm Gürses, Azer Bülbül, Gökhan Güney, Coşkun Sabah, Nil Ünal, Gökben gibi birçok sanatçı ile aynı sahneyi de paylaşmıştır.

İngiltere'nin Taverna – Konser sahnelerinin aranan sanatçısı olan Kader Ateş, Ülkemizde ve Bulgaristan'da da çeşitli konserler vermiş, etkinliklere katılmıştır.

Son derece başarılı sahne performansı ile izleyenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Kader Ateş, Önümüzdeki yıllara damgasını vuracak bir Kıbrıslı sanatçı olma yolunda ilerliyor.

Pia Bella ile başlayacak olan Kıbrıs devamlılığına, sizleri bekliyor, iyi vakit geçireceğinize emin olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.