MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

The Whisky Festival'de ilk sahne Buray'ın

The Whisky Festival'de ilk sahne Buray'ın

Dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker önderliğinde bu yıl 15 Mart-16 Nisan tarihleri arasında düzenlenen The Whisky Festival, özel performans gecelerine Buray ile başlıyor. 18 Mart Cuma gecesi Lefkoşa'nın gözde eğlence mekanlarından Bibliotheque'de sahne alacak olan Buray, The Whisky Festival'de muhteşem bir geceye imza atacak.

Yayın Tarihi: 16/03/16 18:28
okuma süresi: 2 dak.
The Whisky Festival'de ilk sahne Buray'ın
A- A A+

Keyifle bir adım ileri, yürümeye devam" sloganı ile başarı dolu yolculuğunu sürdüren dünyanın 1 numaralı İskoç viskisi Johnnie Walker, bu yıl da The Whisky Festival ile 15 Mart-16 Nisan tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs'ta eğlence hayatına damga vuruyor. The Whisky Festival kapsamında "1 şişe aşk" albümü ile yılın en iyi çıkışını yapan Kıbrıslı sanatçı Buray, 18 Mart Cuma gecesi Lefkoşa'nın gözde eğlence mekanlarından Bibliotheque'de sahne alacak.

Geceye katılan viski severler, Buray'ın birbirinden sevilen şarkıları ile eğlenirken aynı zamanda geceye özel sürprizler ve tadım aktivitesi ile de Johnnie Walker ailesinin farklı renklerini ve lezzetlerini tanıma şansı elde edecekler. Geceye katılmak için 0533 833 71 65 veya 0542 873 68 02 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırılabilir.

Festival kapsamındaki performans takvimine göre, 25 Mart'ta Doğukan Manço, 1 Nisan'da Ralvero, 8 Nisan'da Erdem Kınay & Merve Özbey ve 16 Nisan'da da Milk & Sugar, özel performanslarıyla viski severlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam edecek.

The Whisky Festival kapsamında viski severler bir ay boyunca özel performanslara ek olarak birbirinden eğlenceli partilerin, gayda gösterilerinin, satış noktalarında sunulan özel fiyatlı promosyonlu paketlerin ve anlaşmalı mekanlardaki tadım aktivitelerinin keyfini çıkarabilecekler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.