MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Tuğana Savgı ve Doruk Kaya Kıbrıs'ta muhteşem bir düğünle evlendi

Tuğana Savgı ve Doruk Kaya Kıbrıs'ta muhteşem bir düğünle evlendi

<p>Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Arzu-Ergun Savgı çiftinin kızları Tuğana Savgı, işadamı Doruk Kaya ile dün gece Kıbrıs'ta muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi. Düğüne siyaset, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.</p>

Yayın Tarihi: 17/04/16 17:15
okuma süresi: 2 dak.
Tuğana Savgı ve Doruk Kaya Kıbrıs'ta muhteşem bir düğünle evlendi
A- A A+
Sosyete dün gece adeta Kıbrıs'a çıkarma yaptı. Sosyetenin gözde güzellerinden Arzu-Ergun Savgı çiftinin kızları Tuğana Savgı, ünlü işadamı Doruk Kaya ile dün gece Kıbrıs'ta muhteşem bir düğünle hayatını birleştirdi. Düğüne siyaset, iş , sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Genç çift bin kişilik davetli grubunun huzurunda mutluluğa 'evet' dedi.

Düğüne sanat, siyaset ve iş dünyasından da yoğun katılım gerçekleşti. Çiftin nikah şahitliğini Mehdi Eker ve Binali Yıldırım yaparken, gecede Ebru Gündeş sahne aldı. Düğüne Erkan Petekkaya ve eşi, Feryal Gülman, Mehmet Aslan gibi isimler katıldı.

ÇİFTİN ŞAHİDİ BİNALİ YILDIRIM VE MEHDİ EKER'Dİ

Genç çiftin nikah şahitliğini ise Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker yaptı. Binali Yıldırım evlilik cüzdanını geline vermeden damat adayına "İtaat et, rahat et" tavsiyesinde bulununca Bakan Yıldırım başta damat olmak üzere salondaki konuklar tarafından alkışlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.