MAGAZİN
okuma süresi: 2 dak.

Kerem Bürsin'den evlilik açıklaması

Kerem Bürsin'den evlilik açıklaması

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya rol aldıkları reklam filminin basın toplantısında açıklamalar yaptı.

Yayın Tarihi: 19/04/16 13:25
okuma süresi: 2 dak.
Kerem Bürsin'den evlilik açıklaması
A- A A+
Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya çifti birlikte rol aldıkları reklam filminin basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzun süredir aşk yaşayan Sarıkaya ile Bürsin çifti ilişkileri ile ilgili ilk kez konuştu.

Serenay Sarıkaya, kendilerine yöneltilen "Birlikte bir projede yer alacak mısınız" sorusuna, "Uzun zamandır hazırlandığımız bir proje var. Netleşince zaten gerekli açıklamalar yapılacak" derken, Kerem Bürsin de "Dizi çalışmaları devam ediyor. Bir grup çalışması oldu. Hikaye bizden çıktı. Bakalım nasıl olacak" diye konuştu.

Kerem Bürsin kendisi gibi bir giyim firmasının reklam yüzü olan rol alan "Çağatay Ulusoy'u kendinize rakip görüyor musunuz" yönündeki soruya "Rekabet yanlış bir kelime. Hele yaptığımız işte.Hepimiz meslektaşız. Hayatta tek rakibin kendindir. Hayırlısı olsun" dedi.

Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya hayranlarınının en merak ettiği konulardan biri de hiç şüphesiz ünlü çiftin evlilik düşünüp düşünmediği. Bürsin evlilikle ilgili sorulara, "Evlilik ciddi bir şey. Biz şu an gayet memnunuz" diyerek henüz nikah masasına oturmayı düşünmediklerini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.