MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

George Clooney: "Hayatımın aşkını 52 yaşında buldum"

George Clooney: "Hayatımın aşkını 52 yaşında buldum"

ABD'li aktör, yönetmen, yapımcı ve senarist George Clooney, Esquire dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. İki yıl önce avukat Amal Alamuddin'le hayatını birleştiren ünlü yıldız, 'Hayatımın aşkını yaşıyorum, hiç bu kadar mutlu olmamıştım' açıklamasında bulundu.

Yayın Tarihi: 22/04/16 09:54
okuma süresi: 1 dak.
George Clooney: "Hayatımın aşkını 52 yaşında buldum"
A- A A+
2014 yılının eylül ayında görkemli bir törenle evlenen George Clooney ve avukat eşi Amal Alamuddin, iki yıllık evliliklerinde belli ki hâlâ balayı yaşıyor.

Esquire dergisinin mayıs sayısına elinde yavru bir tilkiyle kapak olan Clooney, karısına ne kadar aşık olduğunu şu sözlerle anlattı:

'Hayatımın aşkını 52 yaşında buldum ve gerçekten çok mutluyum. Hayatımdaki hiçbir ilişkide bu kadar mutlu olmamıştım. Eşime duyduğum aşk hayalgücümün de ötesinde...'

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.