MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Ebru Gündeş sevenleriyle Kıbrıs'ta buluştu

Ebru Gündeş sevenleriyle Kıbrıs'ta buluştu

Güçlü sesi ile gönüllerde taht kuran Ebru Gündeş, dün akşam Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle The Savoy Ottoman Palace'a özel konseriyle sevenleriyle buluştu. Gündeş sevilen şarkıları ve dansçıları eşliğinde sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşattı.

Yayın Tarihi: 24/04/16 14:57
okuma süresi: 1 dak.
Ebru Gündeş sevenleriyle Kıbrıs'ta buluştu
A- A A+
Ebru Gündeş konserde perforamansıyla göz doldurdu.

Barış içinde bir dünya mesajı

TBMM'nin açılışının 96. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir kez daha Kıbrıs'ta konser vermekten duyduğu mutluluğu belirten Ebru Gündeş; " Tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu güzel günde çocukların daha mutlu daha huzurlu ve daha güvenli bir hayat sürmelerini temenni ediyorum. Aynı zamanda bugün bir araya gelmemize vesile olan SavoyHotel'in de kuruluşunun beşinci yılı. Bir araya gelebileceğimiz nice uzun yıllar diliyorum" dedi.

İmparator'a iltifat

Türkiye'nin en iyi sesinin İbrahim Tatlıses olduğunu belirten Gündeş; "Onun gibi bir ses gelmedi ve geleceğini de sanmıyorum. Bu şarkım tüm İbrahim Tatlıses sevenler için gelsin." dedi ve "Bir Kulunu Çok Sevdim" şarkısını seslendirdi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.